Home
Product2
Presentation2
Presentation2
Presentation3
Template B
Home3
Product
Product
Template B
arte
Template B
Product2
Product2
Product2
Product2
Home4
Template B
Template A
Template A
Template B
Template B
Template A
Template B
dan barbilian ion
Template B
Template B
profesori
Template A
Template A
Template B
Template BLA MULȚI ANI, ROMANIA!

Citeste mai mult

     În 97 de ani de experienţă, Liceul Teoretic "Dan Barbilian" a demonstrat că este o instituție școlară de prestigiu care asigură absolventiilor de ieri si de azi un standard ridicat de instrucție şi educație prin prestaţia didactică a multor generații de dascăli.....

Anunţuri
  •       LA MULȚI ANI, ROMANIA! 1 DECEMBRIE - ziua națională a României - Citește un articol al elevilor liceului despre Marea Unire aici!


  

  • Ca urmare a adresei Ministerului Educației nr. 429/29.10.2021 precizăm că avem 29 persoane vaccinate împotriva Covid-19 din rândul personalului, reprezentând 80,5% și un număr de 61 de elevi.

Π          

            

Bine aţi venit!

    „Dragi elevi,


            În Liceul Teoretic "Dan Barbilian, un corp profesoral bine pregătit profesional vă aşteaptă să găsiţi împreună răspunsuri, să descifraţi fenomenele vieţii. Noi, profesorii diriginţi suntem aici să vă ajutăm, să vă sfătuim, prin orele de dirigenţie, cum să vă eficientizaţi timpul şi învăţarea, să vă construiţi un stil de viaţă sănătos, să vă formaţi competenţe civice şi morale. Cu empatie, înţelegere şi bunăvoinţă, profesorii vă vor ajuta să ajungeţi la decizii optime, să vă conturaţi  idealurile în viaţă. Veţi afla că şcoala reprezintă, de asemenea, mediul propice încheierii  relaţiilor  colegiale şi amicale, iar multiplele activităţi extraşcolare, proiecte şi concursuri, dezvoltă spiritul de unitate şi cooperare.

   Amplasat în centrul oraşului, liceul atrage mulţi elevi absolvenţi ai clasei a VIII-a din şcolile oraşului Câmpulung, dar şi din comunele limitrofe. Centrala termică proprie, racordată la reţeaua de gaze a oraşului asigură condiţii optime de studiu în anotimplul rece.

       Rezultatele şcolare bune sunt o consecinţă firească a preocupărilor cadrelor didactice din liceu pentru ridicarea calităţii procesului instructiv-educativ. În ultimii ani, liceul s-a plasat în primele trei locuri pe judeţ cu un procent foarte bun obţinut la examenul de bacalaureat.

      Diplomele obţinute de elevii liceului la concursurile şcolare şi competiţiile sportive sunt mărturia unei munci serioase şi competitive.

Prezentare

  

            Liceul Teoretic „Dan Barbilian” se bucura de pretuire in randul unitatilor de invatamant muscelene.

In prezent dispune de o baza materiala corespunzatoare desfasurarii in bune conditii a procesului de invatamant. Localul actual al liceului are saisprezece sali de clasa, sapte laboratoare si cabinete: fizica, chimie, biologie, doua de informatica, limbi straine, laborator AEL, o sala de sport noua si moderna, un teren de sport.

Mentorul nostru

  

Citeste mai mult

Ion Barbu (n. Dan Barbilian, 18 martie 1895, Câmpulung-Muscel, d. 11 august 1961, București) a fost un poet și matematician român. Ca matematician, este cunoscut sub numele Dan Barbilian.

Liceul în imagini

Descriere

Pentru elevi

  

Balul bobocilor

Consiliul de administraţie

Consiliul elevilor

Cadre didactice

Bacalaureat

Competenţe

Atestat profesional

Consiliere şi orientare

Descriere