Home
Product2
Presentation2
Template B
Home3
Product
Product
Template B
arte
Template B
Template A
Template A
Template B
Template B
Product2
Product2
Product2
Product2
Product2
Home4
Template A

  

Proiectul "Construiește-ți viitorul"

                Proiectul “Construiește-ți viitorul” desfășurat sub egida societății comerciale Holcim, timp de o săptămână, în fiecare an.

  

Reviste școlare

                În cadrul orelor de limba și literatura română și T.I.C elevii liceului participă la realizarea unor reviste ce surprind în articole scrise și în imagini preocupările lor școlare și extrașcolare.

  

Serbări de Crăciun si Anul Nou

Târgul de Hand-Made

                Cu ocazia Crăciunului și Anului Nou cele două coruri ale liceului, conduse de doamna profesoară Bugheanu Lavinia si respectiv domnul profesor Moraru Florin, prezintă programe artistice cu tematică specifică celor două sărbători creștine.

                Elevii îndrumați de doamnele profesoare de limba și literatura română pun în scenă obiceiuri tradiționale care se desfășoară și astăzi în satele românești în perioada sărbătorilor de iarnă.

                Au loc, deasemenea, prezentări ale unor filme realizate de către elevi sub îndrumarea doamnei profesoare Bădescu Gabriela având ca temă obiceiurile de Crăciun și Anul Nou în diverse regiuni ale țării și în lume precum și semnificația laică și religioasă a acestor sărbători.

  


                Târgul Hand-Made organizat de către doamna profesoară Dorcioman Magdalena, în sala de sport a liceului nostru în data de 4 aprilie 2013, a reunit reprezentanți ai mai multor licee și școli generale din Câmpulung și localitățile limitrofe.

                Elevii au prezentat produsele realizate manual în cadrul unei expoziții cu vânzare. Echipele ale căror produse au dovedit ingeniozitate și originalitate au fost premiate de către conducerea liceului reprezentată de domnul director Zaharia Nicolae.

                Anul acesta în data de 21 aprilie, cu ocazia zilei liceului, va fi organizată ediția a II-a a Târgului Hand-Made. Sunt așteptate echipe, formate din câte 3 elevi, care să expună spre vânzare produsele realizate de ei și colegii lor.